30 Aralık 2016 Cuma

MERSİNİN İBADETHANELERİNİ SAFRAN ANAFOR 12/17 PRO TEMİZLEYECEK

MERSİNİN İBADETHANELERİNİ SAFRAN TEMİZLEYECEK

İhracattaki payını artırmayı hedefleyen Anadolu Teknik Makina, iç piyasada da büyümesini sürdürüyor. Temizlik makinesi üreten firma, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ibadethanelerin temizliğinde proje ortağı olarak yer alacak.

Konu ile ilgili olarak bilgiler veren Anadolu Teknik Makina Sanayi genel müdürü Mustafa BEKTAŞ cami, cemevi ve kilise gibi ibadethanelerin temizliğinin Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan temizlik ekiplerinin yapacağını belirtti. Bektaş, "İbadethaneler vakumlu süpürge, vakumlu halı fırçalama ve yıkama makinesi, gül suyu makinesi ve diğer temizlik makinelerinden oluşan 'İbadethane Temizleme Araçları' ile periyodik olarak derinlemesine temizlenecek. Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz ile yaptığımız görüşmeler sonucu bu proje kapsamında bizden talep edilen değişiklikleri gerçekleştirdik. Proje kapsamında makinelerimizde bazı değişiklikler ve revizyonlar yaptık. Şu anda kendi Ar-Ge departmanımızda yerli olarak tasarladığımız ve ürettiğimiz SAFRAN Anafor 12/17 Pro Koltuk Yıkama Makinesi marka makinelerimiz Mersin'de ibadethanelerin temizliğinde örnek bir proje olarak sorunsuz bir şekilde kullanılıyor. Diğer büyükşehir belediyelerine de örnek olan bu proje ile ilgili bize diğer belediyelerden de yoğun talepler geliyor.
25 yıla yakın bilgi birikimi ve deneyim ile endüstriyel temizlik makineleri üretimizde dünya pazarlarında da büyüme hedeflediklerini belirten Bektaş, bu kapsamda önümüzdeki yıllarda yeni bir yatırım planladıklarını da söyledi. Bektaş, Türkiye'de halı yıkama makineleri üretiminde lider konumda olduklarını da ifade ederek şöyle devam etti: "60 çeşide yakın temizlik makinası üretiyoruz. Temizlikle ilgili özel projelere cevap verebilecek altyapıya sahibiz. Zemin temizleme makinelerinde önemli pazar payına sahibiz. Dünya pazarlarında büyüyeceğiz. 40 ülkeye ihracatımız var. Bu yıl üretimin yüzde 25'ini ihraç ettik. 2017'de bunu yüzde 40'a çıkaracağız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder