21 Mayıs 2020 Perşembe

Otomatik Halı Yıkama Makinası ile Başlayan Yolculuk : PAK Makina

Otomatik halı yıkama makinası satışı ile PAK Makina Türkiye ve hatta dünya çapında tanınan bir firma haline gelmiştir. 

COVID 19 ile birlikte artan temizlik ihtiyacı insanları yatırımcıları da temizlik sektöründe iş yapmaya yöneltmiş ve bu sayede sektör gittikçe büyümüştür. Otomatik halı yıkama makinası sektöründe çalışan çok sayıda firma arasında bir firma var ki gerçekten güven veren yapısıyla dikkat çekmektedir. PAK Makina.

PAK Makina 1 Mayıs 2019 tarihinde Sakarya'da kurulmuş olan genç bir firmadır. Firmanın temelleri 2016 yılında atılmıştır. Firma sahibi olan Barış Beyle yaptığımız konuşmadan birkaç bölüm eklemek istiyorum.

Barış Bey Merhaba. Bize kendinizden bahseder misiniz?

Merhaba. Teşekkür ederim. Bilgisayar Mühendisiyim. Bu sektöre atılmamdaki amaç temizliğe verdiğim önem ve makina satışına ilgi göstermem olmuştur. Yaptığımız araştırmalar neticesinde insanların sıfırdan iş kurmalarını da sağlayabilen bir sektör olması da bu sektördeki yönelimlerimizi artırmıştır. Tüm bu düşüncelerle 2016 yılında temellerini attığımız firmamızı 2019 yılında resmi olarak kurmuş ve çalışmaya başlamış bulunuyoruz.

PAK Makina hakkında bize bilgi verebilir misiniz?



PAK Makina adından da anlaşılacağı üzere ilk olarak temizlik makinaları sektöründe kurulmuştur. Otomatik halı yıkama makinası, koltuk yıkama makinası, halı sıkma makinası, parça yıkama makinası gibi makinaların satışını gerçekleştirmiştir. Hatta kurulduğu ilk yıl Kuveyt'e ihracat yaparak ülkemize döviz kazandırmıştır. Temelleri güven ve insanları kandırmama üzerine kuruludur. Çok şükür bugüne kadar da kimseden olumsuz bir dönüş almamıştır.

PAK Makina'nın geleceği hakkında neler söylersiniz.?

Firmamızın hedefi farklı sektörlerde de kalitemizi ortaya koymaktır. İlk hedefimiz olan gıda makinaları imalatı, ithalat ve ihracatı için anlaşmalarımızı yapmış bulunmaktayız. Gıda üretim hatları üretip satmaya başlıyoruz. Paketleme makinaları ile devam etmeyi düşünüyoruz. Daha sonra makina adına ne varsa kendi markamızla üretip satmayı planlıyoruz. pakmakina.com sitesi üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

Teşekkür ederiz. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder